Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τελείωσε η σχολική χρονιά για το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης και οι μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο με τραγούδια και χορό.

Η σχολική χρονιά τελείωσε  για το  Δημοτικό Σχολείο Μελίτης και με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων τα παιδιά του σχολείου με την βοήθεια των δασκάλων τους ετοίμασαν μια πολύ όμορφη γιορτή.
Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Σχολείο  αποτέλεσε, η παρουσία του  νέου  μητροπολίτη Νέας  Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου Μπαρδάκα ,  ο οποίος έδωσε την ευλογία του στους μικρούς μαθητές και  ήταν φανερά συγκινημένος  στην  ομιλία του καθώς ο ίδιος  μαθήτευσε στο δημοτικό σχολείο  της Μελίτης. 



 Η ήμερα  ήταν ιδιαίτερη για τους μαθητές της Στ' τάξης που αποχαιρέτησαν  το δημοτικό σχολείο, μέσα από τραγούδια, χορούς και θεατρικά.
Αναμνηστικά (επανασύνδεσης)  εδόθησαν στην  Στ' τάξη και κάπελα σε όλους τους μαθητές από των σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.







Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/67827-sxoleio-kyparissia-apoxairetismos

Δεν υπάρχουν σχόλια: