Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μελίτης σας προσκαλεί  στο διήμερο εκδηλώσεων στις 30 Ιουνίου και στις  1 Ιουλίου στο πλαίσιο των ‘’καλοκαιρινών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων’’ του συλλόγου.
Καλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές αλλά και όλους τους Φλωρινιώτες  να έρθουν να απολαύσουν ένα πρωτότυπο και δημιουργικό διήμερο το οποίο φιλοδοξούμε να αγκαλιαστεί από όλο το εύρος των προτιμήσεων και των ηλικιών.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παρουσιάσεις παιδικών και εφηβικών τμημάτων παραδοσιακών χορών , ζωντανή  έντεχνη και λαϊκή με την Λεχοβίτικη Κομπανία , παρουσιάσεις  παιδικών και εφηβικών τμημάτων μοντέρνου χορού Zumba, Σύγχρονη Ελληνική και ξένη μουσική  με DJ, Παιδικό-ψυχαγωγικές δραστηριότητες , survivors games- αθλοπαιδιές καθώς και προβολή παιδικής ταινίας.
Σας παρουσιάζουμε το αναλυτικό πρόγραμμα!




Ο πολιτισμός εκτός από ψυχαγωγία είναι και δημιουργικότητα. Αναπτύσσει την συμμετοχή, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και την κριτική σκέψη παράλληλα  καλλιεργεί στον άνθρωπο την προοδευτική σκέψη και την αγωνιστικότητα για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου
Πάρτε μια γέυση (flash back) απο τις παλαιότερες εκδηλώσεις του συλλόγου. 
neaflorina.gr/2017/06/diimero-ekdiloseon-tou-syllogou-goneon-ke-kidemonon-dimotikou-scholiou-melitis/
http://www.radioflorina.gr/2017/06/30-1.html
http://radio-lehovo.gr/prosklisi-diimeres-ekdilosis-apo-ton-sillogo-goneon-d-s-melitis/


Δεν υπάρχουν σχόλια: