Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης 23/12/2016

Στην κατάμεστη από γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν στους γονείς και κηδεμόνες μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με θεατρικό και τραγούδια, στο πνεύμα των ημερών.
Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε και ευχήθηκε καλές γιορτές ο Δ/ντης του Σχολείου κ. Μίσκας Γιάννης.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε  συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του σχολείου, προσπάθησε να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου ύφους, όπως αυτό αρμόζει στην ψυχολογία των παιδιών τις ιδιαίτερες αυτές ημέρες. Πρόσφερε τις προηγούμενες μέρες δώρα σε όλους τους μαθητές του σχολείου http://sgk-dim-melitis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_20.html,  και την ήμερα της χριστουγεννιάτικης εορτής μοίρασε γλυκίσματα  (μελομακάρονα) σε όλους τους παρευρισκομένους.
Παράλληλα μαθητές με την καθοδήγηση του δάσκαλου τους , απέδιδαν, καθ όλη την διάρκεια της γιορτής και του θεατρικού , χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 
Ο Σύλλογος συμμετείχε ενεργά με τα μέλη του στη διαδικασία συλλογής τροφίμων και ενδυμάτων σε μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς http://sgk-dim-melitis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_23.html  http://sgk-dim-melitis.blogspot.gr/2016/12/19-23.html.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων εύχεται 
«Καλές Γιορτές με υγεία και καλή δύναμη. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά… Καλή πρόοδο στα παιδιά μας…. και πάντα να είμαστε δίπλα τους!»













Δεν υπάρχουν σχόλια: