Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση του Συλλόγου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο

Την Δευτέρα 06/02/2017, αντιπροσωπεία του νεοσύστατου ΔΣ του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας συναντήθηκε με τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο. 
 Η συνάντηση, πέραν της γνωριμίας, είχε ως σκοπό να εκθέσουμε στην Περιφέρεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως σχολείο και να ζητήσουμε την συνδρομή της στην επίλυσή τους.
    Ο κ. Μπίρος μας δέχτηκε στο γραφείο του και συζητήσαμε για αρκετή ώρα, δίνοντάς μας όχι μόνο την εντύπωση ενός ζεστού και οικείου προσώπου αλλά και ενός γνώστη των προβλημάτων της Περιφέρειας στην οποία προϊσταται
Ο κ. Μπίρος, αφού μας άκουσε προσεκτικά - κρατώντας σημειώσεις για όλα τα επιχειρήματα αλλά και τα αιτήματά μας

 Η Περιφέρεια, όπως μας είπε, δεν μπορεί να συμβάλει σε θέματα συντήρησης και καθημερινής λειτουργίας, σε αυτά τυπικά αρμόδιος είναι ο Δήμος Φλώρινας , ο οποίος επιδοτείται με αντίστοιχα κονδύλια από το Κράτος. Παρ' όλα αυτά, η Περιφέρεια έχει την διάθεση να βοηθήσει με όποιο πρόσφορο τρόπο στο πλαίσιο τον αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της.  Ενώ για τα '' μεγάλα εργα'' των σχολείων (μας) αναλαμβάνει η  Περιφέρεια αναμένοντας να ετοιμάσουν  τις αντίστοιχες μελέτες οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου  και να τις προωθήσουν στην περιφέρεια.
  Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε σύντομα και να επανεξετάσουμε όλα τα τρέχοντα θέματα του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: